22 mei 2020

Diensten

Wij verlenen optimale en klantgerichte ondersteuning en geloven daarbij in een persoonlijke aanpak! Onze ondersteunende activiteiten kunnen we onderverdelen in drie diensten

Consultancy

Gebruikers van onze pakketten kunnen we verschillende diensten aanbieden. Zo worden voor gebruikers vanuit Orion Software trainingen verzorgd voorafgaand aam de start met een van onze pakketten. Daarnaast is het mogelijk om gebruik te maken van onze opfriscursus, waarbij een of meerdere van uw medewerkers training krijgt in het programma met de laatste functionaliteiten en mogelijkheden. Ook wanneer er bijvoorbeeld een nieuwe applicatiebeheerder is aangesteld binnen uw organisatie, kan Orion Software op maat een training verzorgen.

Naast de trainingen kan de hulp van consultants van Orion Software worden ingeroepen bij het inrichten van het pakket, het maken van rapportages, of op meer technisch vlak bij conversies, installaties en updates. Indien de klant gebruik maakt van onze hosting diensten wordt het technische onderhoud door Orion Software gedaan.

Helpdesk

Of het nou vragen zijn over de inrichting van het pakket of functionaliteit, de medewerkers van Orion Software zoeken altijd naar een passende oplossing. Tijdens kantooruren zijn wij telefonisch en per e-mail te bereiken. Daarnaast is onze technische helpdesk ook buiten kantoortijden te bereiken

Hosting

Wilt u niet investeren in kennis of hardware? Wij bieden u de mogelijkheid om de software als SAAS (Software As A Service) oplossing af te nemen. Dit houdt in dat de software vanuit ons moderne hostingcentrum aangeboden wordt, waarbij wij alle techniek, beveiliging en inrichting voor u beheren.

Wij streven hierbij naar de beste kwaliteit door de focus te leggen op bereikbaarheid en betrouwbaarheid.=

Betrouwbaarheid

Niet alleen door het gebruik van bewezen beveiligstechnieken in onze software, wordt ook het datacenter 24/7 fysiek beveiligd, ondersteunt door smart CCTV systemen en elektronisch toegangssysteem. Mede door constante kwaliteits controles en externe auditors heeft het datacenter onder andere de volgende certificeringen behaald:

  • ISO 27001
  • ISAE 3402
  • NEN 1010
  • NEN 3140

Voor uitgebreide informatie over onze SAAS mogelijkheden, kunt u  contact met ons opnemen voor meer informatie.